Eşti aici

Sprijin pentru familiile aflate în situații de risc social

10 Noiembrie 2020 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului și Protoieria Râmnicu -Vâlcea au organizat vineri, 6 noiembrie, o amplă activitate social-filantropică, în mai multe parohii.

Astfel, au fost sprijinite mai multe familii cu copii din municipiul Râmnicu-Vâlcea și din comunitatea de rromi de la Colonie Nuci.

„Beneficiarii au primit articole vestimentare, încălțăminte, jucării, precum și produse electrocasnice. O mamă care își crește singură cei 5 copii a primit o mașină de spălat, familia unui bărbat văduv care are grijă de cei 2 copii, a căror casă a fost afectată recent de un incediu, a primit un frigider, iar o familie de etnie rromă, cu 10 copii, a primit un aragaz, precum și pachete cu obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării.  Acțiunea social-filantropică s-a realizat prin implicarea mai multor oameni, cu suflet mare, care nu au rămas indiferenți la durerea celor suferinzi”, a precizat doamna Viorica-Adriana Iancu, consilier social al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Alte articole despre: