Eşti aici

Ședinţa lunară a Asociaţiei „Liga Femeilor Creştine Ortodoxe"

4 Februarie 2019 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, joi, 31 ianuarie, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” s-a desfăşurat şedinţa lunară a Asociaţiei „Liga Femeilor Creştine Ortodoxe”.

În cadrul primei întâlniri din acest an a fost prezentat raportul financiar al anului 2018, raportul de activitate al lunii ianuarie şi au fost  propuse noi activităţi pentru anul 2019.

La întâlnirea  membrelor Ligii a fost invitat părintele Adrian Olteanu de la Parohia Dăeşti II  care a vorbit despre slujirea lui Dumnezeu şi slujirea oamenilor. Părintele a subliniat că „Biserica Ortodoxă este prin definiţie o Biserică a slujirii, în îndoitul ei aspect: slujirea lui Dumnezeu şi slujirea oamenilor. Pentru că slujirea ţine de aspectul comunitar, eclezial, al vieţii creştine, comunitatea creştină se realizează ca „ecclesia” nu numai prin mărturisire de credinţă şi prin cult, ci şi prin slujire faţă de lume. Slujirea este, de fapt, expresia vieţii lăuntrice a creştinului şi a Bisericii, în relaţia lor cu lumea”.

Alte articole despre: