Eşti aici

Întâlnire de lucru a membrelor Ligii Femeilor Creştine Ortodoxe

31 Mai 2019 / Social

Cu binecuvântarea Inaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, in data de 30 mai 2019, membrele Ligii Femeilor Creştine Ortodoxe s-au reunit in şedinţa lunară, pentru a face bilanţul activităţilor lunii curente şi pentru a pregăti programul de acţiuni care se vor desfăşura in luna iunie. Au fost supuse atenţiei câteva cazuri sociale mai deosebite care necesită implicarea membrelor asociaţiei, spre consiliere psihologică, dar şi pentru asigurarea celor necesare traiului de zi cu zi.

Cu ocazia acestei intalniri, membrele Ligii au pregătit şi cele 120 pachete cu dulciuri care au  fost oferite copiilor din centrele aparţinând DGASPC Vâlcea, cu prilejul zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului.

In mijlocul doamnelor s-a aflat preotul indrumator spiritual al Ligii, părintele Victor Barbu care prin cuvântul de invăţătură a adus in atenţia tuturor indemnul Sfinţilor Părinţi de  a pune faptele bune pe seama lui Dumnezeu, spre a goni mândria, "Aşa să lumineze lumina voastră inaintea oamenilor incât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din Ceruri (Matei V,16).

Alte articole despre: