Eşti aici

Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe
Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe

Expoziţie cu scop caritativ

7 Martie 2016 / Social / Zenovia Zamfir

Vineri, 4 martie 2016, la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat o expoziţie cu scop caritativ. 

Vineri, 4 martie 2016, la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat acţiunea Din dragoste pentru tine, Laurentiu!, inițiată de domnul Ţigaret Bogdan Florin, împreună cu Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe Vâlcea și Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul, cu scopul de a-l ajuta pe Laurenţiu să strângă banii necesari celei de a 7-a operaţii.

Manifestarea a debutat cu o expoziţie, cu vânzarea unor felicitări create de copiii din clasele pregătitoare, îndrumaţi de doamnele Gina Eugenia Dârleci, Valentina Ţenea şi Iulia Maria Ioniţă.

Laurenţiu are 15 ani, s-a născut cu parapareză spastică, locuiește în comuna Lăpuşata din judetul Vâlcea şi are nevoie de a 7-a operație, care costă 2600 €. Va fi operat de un medic rus, care vine de trei ori pe an în România. Laurențiu este programat la operație pe 12 Martie.

Familia se află într-o stare critică: mama a fost foarte afectată de faptul că Laurențiu s-a născut bolnav şi anii de zbucuim şi-au pus amprenta asupra sănătății ei cu o encefalită virală. Mama nu se mai poate ocupa de familie, tatăl a preluat grija mamei bolnave, a lui Laurențiu și a fratelui cel mic.

Alte articole despre: