Eşti aici

Concert caritabil de colinde la parohia Brezoi I

12 Decembrie 2019 / Social

Parohia Brezoi I din Protoieria Călimănești a organizat luni, 9 decembrie, la biserica parohială, un concert caritabil de colinde. Beneficiar al donațiilor a fost un tânăr de 20 de ani, diagnosticat cu o tumoare agresivă la nivelul călcâiului drept.

Concertul caritabil de colinde, intitulat „Larg deschideți poarta sufletelor voastre”, a fost susținut de Corul Seminarului Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea, dirijat de pr. dr. Siluan-Dumitru Scurtu, și Corul Licelui de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu-Vâlcea, dirijat de doamna Monica Valentina Scurtu.

Evenimentul a avut drept scop sprijinirea lui Andrei Oteșanu, un tânăr de 20 de ani din orașul Brezoi, student la Facultatea de Limbi Străine a Universității Lucian Blaga din Sibiu, care a fost diagnosticat cu Condrosarcom Calcanean, adică o tumoare agresivă la nivelul călcâiului drept. Pentru tratarea acesteia, are nevoie de mai multe investigații la spitale din țară și străinătate.

La finalul concertului, preoții Daniel Proteasa și Vasile Marian Chima, de la parohia Brezoi I, au mulțumit Arhiepiscopiei Râmnicului, Primăriei Orașului Brezoi, coordonatorilor și membrilor corurilor, pentru încântarea sufletelor celor prezenți, dar și credincioșilor prezenți pentru susținerea morală și materială a tânărului Andrei Oteșanu.

Alte articole despre: