Eşti aici

Acțiune filantropică la Centrul Social din Lădeşti

22 Septembrie 2015 / Social

Joi, 17 septembrie 2015, reprezentanţii proiectului „Iubirea de aproapele meu” s-au deplasat la Centrul de Asistenţă Medico-Socială din Lădeşti. Ziua frumoasă de toamnă târzie cu raze aurii și frunze ruginii a fost încununată de un program cu muzică și poezie presărat cu momente umoristice.

Domnul Marian Bărăscu, preşedintele Asociației Culturale „Rusidava din Drăgășani”, domnul artist plastic Paul Stănişor, doamnele Zenovia Zamfir și Elisabeta Pearcu de la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul Vâlcea au adus un strop de bucurie persoanelor din Centrul Lădeşti.

Surprize frumoase, clipe minunate. Domnul Rădoi și domnul Udubaie, cititori pasionaţi de istorie și literatură, au fost încântați de cărțile primite, iar doamna Aurica, aflată la venerabila vârsta de 90 de ani, printre lacrimi de bucurie, și-a amintit cu emoție de întâlnirile din anii precedent: Ştiaţi cât de frumoşi sunt bătrânii noştri?! Ştiaţi că frumuseţea lor se naşte tocmai din anii pe care-i poartă de acum pe umerii obosiţi de grijile unei întregi existenţe?! Ştiaţi că ei se mulţumesc cu aproape nimic, numai să îşi vadă bolile alinate şi singurătăţile alungate?!

Domnul Sabin Dragnea, directorul Centrului, a mulțumit oaspeţilor de la Vâlcea și Drăgăşani. Manifestarea a fost organizată în parteneriat de Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”, Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe Vâlcea, Societatea Culturală „Anton Pann” - Vâlcea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea. (Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe - Vâlcea)

Alte articole despre: