Eşti aici

Acțiune socială pentru copiii din două centre sociale din Râmnicu-Vâlcea

10 Decembrie 2019 / Social

Membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea au organizat o nouă acțiune socială pentru persoane defavorizate, și anume pentru beneficiarii din două centre sociale, aflate în municipiul Râmnicu-Vâlcea.

Acțiunea social-filantropică, derulată de membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea, a fost desfășurată în preajma zilei de sărbătorire a Sfântului Nicolae, pentru copiii din centrele „Ana” şi „Andreea”, care aparțin DGASPC Vâlcea.

„Sfântul Ierarh Nicolae, care este pentru noi un «chip al blândeților» și «chip al bunătății Părintelui ceresc», ne-a insuflat dorința să mergem la copii din centre de plasament, care, în această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, resimt și mai mult nevoia afecțiunii și a bucuriei. Deoarece în preajma zilei Sfântului Nicolae ei primesc mai multe daruri materiale, am considerat ca să le oferim de data aceasta un dar mai special, și anume colinde. La această acţiune a noastră s-a alăturat grupul de colindători de la Parohia Sfântul Gheorghe din municipiul Râmnicu-Vâlcea, coordonat de tânărul Calinic Stuparu. Astfel, cu ajutorul colindelor, care vestesc Naşterea Mântuitorului, am creat o atmosferă înălţătoare, în care adulţi şi copii s-au bucurat deopotrivă de această perioadă din an, când bunătatea şi veselia sufletului, cea plină de nădejdea în Dumnezeu, ar trebui să caracterizeze orice creştin”, a precizat doamna Delia Zamfirescu, președinta Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea.

Alte articole despre: