Eşti aici

Acțiune socială în Parohia Colonie Nuci

31 Ianuarie 2020 / Social

Două familii monoparentale, cu câte 5 copii minori, din Parohia Colonie Nuci din municipiul Râmnicu-Vâlcea, au primit ajutoare materiale din partea Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Râmnicului a organizat o nouă acțiune social-filantropică pentru persoane defavorizate. Beneficiari au fost două familii monoparentale, cu câte 5 copii minori, cu vârste cuprinse între 2 luni și 12 ani. Cele două familii defavorizate locuiesc în câte o cameră neamenajată, singura sursă de venit fiind alocația copiilor. Pentru a veni întru ajutorul acestor micuți, au fost distribuite produse din gama Bebivita și Hipp, cutii cu lapte praf Nan, produse pentru îngrijirea copilului, produse igienico-sanitare, alimente și medicamente.

Cele două familii monoparentale se află în evidența Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Acțiunea socială a fost coordonată de doamna consilier social Viorica Adriana Iancu, prin intermediul preotului paroh Constantin Gabriel Dragomir de la Parohia Colonie Nuci, Protoieria Râmnicu-Vâlcea.

Alte articole despre: