Eşti aici

20 de beneficiari ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Persoane Dizabilități – AEDOPS în vizită la Râmnicu-Vâlcea

28 Octombrie 2021 / Social

Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat joi, 28 octombrie, în colaborare cu Mănăstirea Cozia, o acțiune de socializare și recreere pentru 20 de beneficiari ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Persoane Dizabilități – AEDOPS din București, în cadrul Campaniei Umanitare “Iubești și dăruiești credință”.

În cadrul acestei acțiuni, beneficiarii și însoțitorii acestora au vizitat mănăstirile: Cozia, Ostrov și Turnu, dar și Catedrala Arhiepiscopală din Municipiul Râmnicu-Vâlcea.

A fost un moment de mare bucurie să avem în mijlocul nostru acești oameni minunați. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părintelui nostru Arhiepiscop Varsanufie, am încercat să aducem zâmbetul pe chipul acestor oameni buni și credincioși, în această perioadă destul de dificilă în care ne aflăm, întâmpinându-i cu multă dragoste. Nădăjduim ca aceștia să plece la casele lor mai liniștiți și mai încărcați sufletește”,  a precizat Viorica Adriana Iancu, Consilier social.

Alte articole despre: