Eşti aici

Concursul Spiritualitate Creştină şi Olimpiada judeţeană de Religie la Seminarul Teologic

18 Martie 2017 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, mai mulţi elevi de la școlile și liceele din județul Vâlcea au participat sâmbătă, 18 martie, la etapa județeană a Olimpiadei de Religie, elevii claselor a V-a şi a VI-a la Concursul Spiritualitate Creştină, iar elevii Seminarului Teologic “Sfântul Nicolae” la etapa locală a Olimpiadei pentru disciplinele teologice. 

Concursul Şcolar şi etapa judeţeană a celor două olimpiade s-au desfăşurat la Seminarul Teologic “Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea, fiind organizate de ISJ Vâlcea, prin inspectorul şcolar pentru Religie Popescu Romeo, în colaborare cu Arhiepiscopia Râmnicului, şi prin implicarea profesorilor de Religie din judeţul Vâlcea.

Elevii au fost încurajaţi de către doamna Inspector Şcolar General Andra Bică care a apreciat rezultatele deosebite obţinute de către aceştia la etapele anterioare. Alături de doamna Inspector Şcolar General au fost prezenţi Părintele Dr. Ştefan Zară, Consilier Cultural în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului şi Directorul Seminarului Teologic, Părintele Dr. Cristian Bănuţă, Consilier în cadrul Sectorului Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, domnul Romeo Popescu,  inspectorul şcolar pentru Religie. Alături de tinerii participanţi s-au aflat şi profesorii care i-au îndrumat şi pregătit.

Alte articole despre: