Eşti aici

Activităţi recreative şi educative în Tabăra de la Mănăstirea Arnota

28 Aprilie 2017 / Învățământ

Perioada vacanţei de primăvără a oferit membrilor Corului Dia.Logos prilejul de a participa la Tabăra de la Mănăstirea Arnota, tabără organizată cu sprijinul Arhiepiscopiei Râmnicului.

Scopul taberelor  organizate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsunufie în Arhiepiscopia Râmnicului este de a le oferi celor mici posibilitatea să își petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut și folositor, de a se bucura de frumusețea locului și de a desfășura activități recreative și educative în natură, dar și de a cunoaște aspecte ale culturii și spiritualității românești formate și păstrate în mănăstirile de tradiție.

În taberele de la Mănăstirea Arnota au participat în ultimii ani grupe de tineri care au pregătit susținerea unor concursuri sau evenimente cu caracter cultural și duhovnicesc, copii din centrele catehetice parohiale sau copii proveniți din familii aflate în situații de risc social.

Copiii participă la seminarii tematice, ateliere de muzică și pictură însă, concomitent, sunt implicaţi în jocuri care încurajează spiritul de echipă și dezvoltă abilităţi de comunicare.

Alte articole despre: