Centrul de Studii Medievale şi Premoderne „Antim Ivireanul”

 • A XV-a Sesiune anuală de comunicări a Centrului de Studii Medievale şi Premoderne „Antim Ivireanul”

  Duminică, 24 septembrie, Sala Iosif Episcopul a Casei Sfântul Ierarh Calinic  a găzduit cea de-a XV-a sesiune anuală de comunicări a Centrului de Studii Medievale şi Premoderne „Antim Ivireanul”. Sesiunea este organizată de Arhiepiscopia Râmnicului în parteneriat cu Fundația Culturală „Sfântul Antim Ivireanul”, Primăria Râmnicului, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” și Forumul Cultural al Râmnicului.

  24 Septembrie 2017
 • A XIV-a Sesiune anuală de comunicări a Centrului de Studii Medievale şi Premoderne „Antim Ivireanul”

  În zilele de 3 și 4 noiembrie la Râmnicu-Vâlcea s-a desfășurat a XIV-a Sesiune anuală de comunicări a Centrului de Studii Medievale şi Premoderne „Antim Ivireanul”. Sesiunea a fost organizată de Fundația Culturală „Sfântul Antim Ivireanul” în parteneriat cu Arhiepiscopia Râmnicului, Primăria Municipiului Râmnicu-Vâlcea, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, Forumul Cultural al Râmnicului.

  5 Noiembrie 2016
 • Sesiunea anuală de comunicări în cinstea Sfântului Antim Ivireanul

  Cu prilejul celei de a XVII-a prăznuiri anuale a Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul ca ocrotitor al orașului Râmnicu Vâlcea, Centrul de Studii Medievale şi Premoderne „Antim Ivireanul” a organizat cea de-a XIII-a sesiune anuală de comunicări.

  23 Septembrie 2015