Alege Școala

  • Festivitatea de încheierea a Proiectului „Alege Școala – o șansă pentru viitor!”

    Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, la Centrul Cultural Sfântul Ierarh Antim Ivireanul al Arhiepiscopiei Râmnicului a avut loc evenimentul care a marcat încheierea celor trei ani de activități derulate în folosul copiilor defavorizați din județul Vâlcea. În cadrul întâlnirii au fost diseminate rezultatele obținute în urma activităților susținute de preoți și cadre didactice cu elevii, și a fost analizat impactul proiectului și metodele inovative de lucru.

    6 Aprilie 2021
  • Întâlnire de lucru pentru dinamizarea accesului la educație – în cadrul proiectului „Alege Şcoala - o şansă pentru viitor!”

    Preoți de la 5 parohii din Arhiepiscopia Râmnicului, care implementează proiectul „Alege școala - o șansă pentru viitor!”, au primit marți, 12 februarie, echipament electronic, necesar activităților educaționale, din partea Patriarhiei Române și a Fundației World Vision România. Acest proiect adresat copiilor se derulează timp de 36 de luni, prin intermediul Ministerului Educației Naționale, întrucât activitățile educaționale se desfășoară în Biserică și în școală.

    13 Februarie 2019