Eşti aici

Rugăciune și filantropie la căminul de bătrâni din Râmnicu-Vâlcea

17 Ianuarie 2023 / Social

Capela Așezământului de îngrijire a persoanelor vârstnice din municipiul Râmnicu-Vâlcea și-a sărbătorit ocrotitorul, Sfântul Cuvios Antonie cel Mare.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, părintele misionar Mihai Sandu a săvârșit Sfânta Liturghie împreună cu un sobor de preoți. În cadrul slujbei au fost rostite rugăciuni pentru beneficiarii centrului și pentru personalul care oferă asistență și sprijin în mod permanent.
La finalul Sfintei Liturghii a fost săvârșită și o slujbă de pomenire pentru rezidenții acestei instituții trecuți la Domnul.
Programul de rugăciune pentru bolnavii sau bătrânii internați în spitalele și azilele din cuprinsul Arhiepiscopiei Râmnicului reprezintă o preocupare permanentă a preoților care slujesc în aceste instituții, iar la căminul de bătrâni din Râmnicu-Vâlcea preotul misionar Mihai Sandu săvârșește în capela amenajată aici Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu, oferind asistență duhovnicească tuturor beneficiarilor.

Alte articole despre: