Eşti aici

Centrul de consiliere și informare „Doamna Maria Brâncoveanu” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a derulat Proiectul „De ziua ta, copile bun!”

1 Iunie 2022 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Centrul de consiliere și informare „Doamna Maria Brâncoveanu”, din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a derulat Proiectul „De ziua ta, copile bun!”.

Astfel, ziua de 1 iunie a fost sărbătorită și la Centrul de consiliere și informare „Doamna Maria Brâncoveanu” din Municipiul Râmnicu-Vâlcea, prin diverse activități cu copii proveniți din familii aflate în dificultate. Aceștia au primit daruri de cărți cu tematică religioasă și cutii cu bomboane, pizza, suc și prăjituri, oferite cu mult drag, în mod special micilor copilași, dar și mămicilor acestora. Deasemenea, prin bunăvoința doamnei psihoterapeut Elena Nora Rotomeza cei prezenți au fost implicați în diferite activități interactive precum desenatul pe asfalt, au cântat, au realizat activități terapeutice și au jucat diverse jocuri cu mingea.

1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care cu toţii ne gândim la momentele plăcute din copilărie și  ziua în care încercăm să conştientizăm, faptul că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră. Recunoștința și dragostea sinceră a celor prezenți s-a manifestat prin bucuria din ochii lor, astăzi când, împreună, am simțit cât de frumos este să fi copil. Am râs, ne-am jucat, am cântat și am petrecut timp de calitate  împreună. Toate aceste frumoase acțiuni organizate prin părinteasca grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, contribuie la întărirea sentimentului de dragoste, de prietenie și de comuniune între semeni”, a precizat dna. Viorica Adriana Iancu, Consilier Social al Eparhiei Râmnicului.

Alte articole despre: