Eşti aici

Atelierul de creație „Mărțișor pentru Mama", la Parohia Vlădești

6 Martie / Social

La începutul lunii martie, membrii Centrului catehetic al Parohiei Vlădești s-au adunat la biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului”, pentru a crea simboluri ale primăverii şi renaşterii, pe care le-au oferit apoi în dar mamelor și bunicilor.

Pe lângă lucrarea artistico-creativă intitulată „Mărțișor pentru Mama", s-au intonat cântece, poezii și s-au purtat discuții pe diferite teme de actualitate, încercând să se găsească și răspunsuri concrete. Copiii au fost încântaţi de ceea ce au realizat, exprimându-şi nerăbdarea de a oferi în dar mărțișoarele din rodul muncii lor.
„În cadrul atelierului de creație au fost realizate 70 de mărțișoare tradiționale într-un cadru vesel, distractiv și creativ din mâinile celor mai tineri membrii ai centrului nostru catehetic. Ca drept răsplată, toți copiii au fost serviți cu bunătăţi pentru efortul pe care l-au depus. Prin intermediul acestor activități educative, copiii valorifică cei mai frumoşi ani ai vieţii, folosind timpul în mod eficient pentru a deveni oameni înţelepţi şi competenţi, buni şi paşnici, harnici şi darnici”, a precizat părintele paroh Andrei Leonte.

Alte articole despre: