Eşti aici

Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

5 Aprilie 2018 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada ce precede Sărbătoarea Învierii Domnului, membrele voluntare ale Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au pregătit, ca în fiecare an, peste 200 pachete cu alimente pentru familiile aflate în evidenţa Asociaţiei, în cadrul proiectului „De sărbători nu sunteţi singuri”. 

Din colecta realizată la sediul Ligii, dar şi cu implicarea elevilor de la  Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” coordonaţi de doamnele prof. Ionescu Lavinia şi Limbăşanu Georgeta, au fost oferite obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării, acţiunea derulându-se şi la Punctul de lucru din Călimăneşti al Asociaţiei, la Parohia Jiblea-Veche, prin proiectul educaţional „Surâsul colegului meu”, coordonat de doamna prof. Violeta Negrea.

Sărbătoarea Învierii Domnului ne învăluie într-o atmosfera de bucurie, recunoştinţă şi dorinţa de a face fapte bune, de a sprijini pe cei aflaţi în nevoi, de a împlini porunca iubirii de aproapele. 

Alte articole despre: