Parohia Vlădeşti

 • Seară de film la Parohia Vlădești

  În prima săptămână a Postului Sfintelor Paști, membrii centrului catehetic al Parohiei Vlădești s-au reunit în cadrul unei activități cultural-duhovnicești de suflet.

   

  26 Martie 2024
 • Atelierul de creație „Mărțișor pentru Mama", la Parohia Vlădești

  La începutul lunii martie, membrii Centrului catehetic al Parohiei Vlădești s-au adunat la biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului”, pentru a crea simboluri ale primăverii şi renaşterii, pe care le-au oferit apoi în dar mamelor și bunicilor.

  6 Martie 2024
 • Bucurii de Crăciun la Parohia Vlădești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Parohiei Vlădești s-a desfășurat în perioada premergătoare Nașterii Domnului proiectul „Dăruiește de Crăciun”, ce a constat în oferirea de daruri copiilor și bătrânilor cu o situație materială deficitară.

  21 Decembrie 2023
 • Parteneriat educațional implementat la Parohia Vlădești

  În urma parteneriatului dintre Biserică și Școală, luni, 18 decembrie, Parohia Vlădești a fost gazda micilor colindători de la Gradinița cu Program Prelungit din Vlădești.

  19 Decembrie 2023
 • Împodobirea bradului de Crăciun la Parohia Vlădești

  La Parohia Vlădești, în seara zilei de 10 decembrie, a avut loc împodobirea bradului de Crăciun, de către cei mai tineri membrii ai Centrului Catehetic al Parohiei.

  12 Decembrie 2023
 • Ziua României sărbătorită la Parohia Vlădești

  Vineri, 1 decembrie 2023, după terminarea Sfintei Liturghii, la Parohia Vlădești a fost săvârșită slujba de Te Deum pentru eroii neamului și pentru făuritorii Marii Uniri, după care a urmat un program cultural, oferit de tinerii parohiei.

  5 Decembrie 2023
 • Seară de film pentru copiii Parohiei Vlădești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, copiii Parohiei Vlădești au avut parte de o seară de neuitat în data de 25 noiembrie, marcată de proiecția filmului animat „Primul Crăciun”.

  29 Noiembrie 2023
 • Pelerinaj la Parohia Vlădești

  Parohia Vlădești, a organizat sâmbătă, 4 noiembrie 2023, un pelerinaj la așezămintele monahale din județele Hunedoara și Gorj, la care au participat 50 de enoriași.
  Pelerinajul a avut și o dimensiune socială, întrucât au beneficiat de această vizită duhovniceaască și copiii centrului catehetic al parohiei.

  6 Noiembrie 2023
 • Proiectul „LĂSAȚI COPIII SĂ VINĂ LA MINE!” de la Parohia Vlădești

  În urma parteneriatului educațional „LĂSAȚI COPIII SĂ VINĂ LA MINE!", încheiat între Parohia Vlădești și Grădinița Vlădești, joi, 26.10.2023, copiii de la grădiniță au fost prezenți la biserica parohială, unde au participat la Sfânta Liturghie, săvărșită în cinstea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir.

  29 Octombrie 2023
 • Daruri de rechizite la început de an școlar

  Parohia Vlădești din Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, a iniţiat la început de an școlar o acţiune caritabilă, pentru ajutorarea copiilor care provin din familii aflate în dificultate.

  11 Septembrie 2023
 • Tabăra de Vară a copiilor din Parohia Vlădești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 24-28 iulie 2023, la Parohia Vlădești din Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, s-a desfășurat prima ediție a Taberei de Vară, ce a reunit peste 50 de tineri dornici de socializare și de activități cultural-catehetice, menite să le descopere lucruri și cunoștințe noi care să le folosească în viața de zi cu zi dar și în cea duhovnicească.

  4 August 2023
 • „40 de seri de rugăciune” la Parohia Vlădești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Parohiei Vlădești, a fost lansat Programul „40 de seri de rugăciune".
  Programul se adresează atât adulților cât și copiilor, întrucât fiecare creștin are nevoie de ajutorul și binecuvântarea lui Dumnezeu.

  3 Iulie 2023

Pagini