olimpiada

 • Etapa județeană a Olimpiadei de Religie

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, sâmbătă, 12 martie, la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea s-a desfășurat Etapa Județeană a Olimpiadei de Religie, după o întrerupere de 2 ani din cauza pandemiei.

  12 Martie 2022
 • Olimpiada de Religie pentru clasele V-XII și Gimnaziada județeană la șah

  Sâmbătă, 23 februarie, la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea s-a desfăşurat etapa locală a Olimpiadei de Religie pentru clasele V-XII, zona Râmnicu Vâlcea. În aceeași zi a avut loc și etapa județeană a Gimnaziadei la șah pentru elevii din județul Vâlcea.

  23 Februarie 2019
 • Premierea elevilor vâlceni, la Centrul Eparhial

  Premierea elevilor vâlceni, la Centrul Eparhial

  Cu înalta binecuvântare a Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în 12 mai 2016, în Sala Iosif Episcopul a Centrului cultural Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica din Râmnicu-Vâlcea, a avut loc premierea elevilor participanți la concursurile județene și naționale organizate de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Arhiepiscopia Râmnicului și Patriarhia Română.

  13 Mai 2016
 • Olimpiada de Religie

  Etapa locală a Olimpiadei de Religie

  În data de 23 ianuarie 2016, la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat etapa locală a Olimpiadei de Religie.

  27 Ianuarie 2016