Eşti aici

Rugăciuni de binecuvântare pentru absolvenții Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani

15 Noiembrie 2019 / Învățământ

O nouă promoție de subofițeri jandarmi se pregătesc în aceste zile pentru absolvirea examenului Școlii Militare Grigore Alexandru Ghica din Drăgășani. Pentru reușita lor, preotul militar Marin Drăguț a săvârșit vineri, 15 noiembrie, rugăciuni de binecuvântare. 

„Febra examenului de absolvire începe să producă primele emoții la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgășani. Astfel, în dimineața zilei de vineri, 15 noiembrie, am săvârșit rugăciuni de binecuvântare și ajutor pentru elevii școlii care vor începe de mâine examenele de absolvire. În aceste momente, ei au nevoie, poate mai mult ca oricând, de echilibru interior și de puterea de a discerne, iar pentru dobândirea acestei stări este și rugăciunea. De aceea, i-am îndemnat să ducă mai departe în țară renumele școlii, prin profesionalismul lor, și să poarte în suflet și în faptă credința în Dumnezeu”, a precizat preotul militar Marin Drăguț.

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgășani este o instituție de învățământ postliceal, având o veche tradiție de renume. A fost înființată în data de 1 iulie 1938.

Alte articole despre: