Eşti aici

Concurs de creație în parohiile Câineni și Greblești

13 Decembrie 2019 / Învățământ

Parohiile Sfântul Ierarh Nicolae - Câineni I și Sfânta Muceniță Filofteia – Greblești, Protoieria Călimănești, au organizat la finalul săptămânii trecute cea de-a treia ediție a concursului „Creionare în culoare.

Ca și la edițiile precedente, în activitățile de creație au fost implicați elevi de la școlile din comună, sub coordonarea preoților Mihai iulian Bărboși și Daniil Nicolae Negoescu.

 „Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae și a Sfintei Mucenițe Filofteia, hramurile celor două biserici de la parohiile Câineni I și Greblești, am organizat cea de-a a treia ediție a concursului «Creionare în culoare», în parteneriat cu Școala Gimnazială General David Praporgescu și Școlile primare din Câinenii Mari, Câinenii Mici și Greblești. La activitățile de creație au participat elevi de la clasele 0 până la a IV-a, iar materialele necesare au fost achiziționate prin donația firmei Boromir. Totodată, ajutați de doamna Gabriela Negraru, profesoară  de Desen la Școala Gimnazială  General David Praporgescu, am oferit daruri unor copii cu dizabilități din cadrul parohiilor sus menționate”, a precizat pr. Daniil Nicolae Negoescu, de la Parohia Greblești.

Alte articole despre: