rechizite

 • 2504 elevi au primit rechizite din partea Arhiepiscopiei Râmnicului

  Pentru a preîntâmpina  abandonul școlar, Arhiepiscopia Râmnicului a oferit un sprijin real copiilor care provin din familii cu posibilități materiale reduse. Astfel, la debutul anului școlar 2022-2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, 2504 elevi din eparhie au primit rechizite școlare, în valoare de 161.663 lei.

  20 Septembrie 2022
 • Rechizite pentru elevii din Valea Cheii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Părintele Nicolae Dorin Buda, inspector coordonator al Departamentului de misiune pentru rromi, în cadrul programului social filantropic  „Mirro ghiozdano - Ghiozdanul meu”, a organizat în data de 16 septembrie, o nouă  acțiune prin care au fost dăruite ghiozdane cu rechizite școlare pentru elevii rromi  din comunitatea Valea Cheii.

  18 Septembrie 2021
 • Rechizite și daruri pentru elevi din Protopopiatul Drăgășani

  Cu prilejul începerii noului an școlar 2020-2021, Protoieria Drăgășani a desfășurat în mai multe parohii acțiuni de sprijinire a elevilor de gimnaziu și liceu cu rezultate bune la învățătură, dar cu posibilități financiare reduse. Astfel, copiii au primit ghiozdane şi rechizite şcolare, pentru un bun început de an şcolar.

  18 Septembrie 2020