Parohia Mălaia

 • Licitație pentru construirea unui nou centru social la Parohia Malaia

  Parohia Malaia din satul Malaia, comuna Malaia, județul Vâlcea,  organizează licitație în perioada 02.11.2016 - 07.11.2016  pentru construcția Centrului social pastoral ,,Sfinții Cosma și Damian” p+1  în curtea bisericii.

  Ofertele se vor trimite prin poștă la adresa: Parohia Malaia, sat Malaia, comuna Malaia, județul Vâlcea.

  Documentația tehnică este pusă la dispoziție ofertanților de către Pr. paroh Rogoz Marius-Vasile, telefon 0757140451.

  2 Noiembrie 2016
 • Școală de Vară la Parohia Malaia

  Pe perioada vacanței,  Părintele Marius-Vasile Rogoz de la Parohia Malaia a inițiat Școala de Vară, proiect realizat cu sprijinul Primăriei Malaia.  Activitățile catehetice și educative s-au desfășurat la biserica parohială și la Căminul Cultural din localitatea Malaia, participanți fiind tineri cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani.

  30 August 2016
 • Parohia Malaia

  Ziua Culturii la Malaia

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, Biroul de Cateheză al Protoieriei Călimăneşti a desfăşurat sub coordonarea părintelui paroh, Rogoz Marius de la Parohia Malaia, o drumeţie pe cărări de munte la locul numit Conacul Brătienilor. Părintele a oficiat o slujbă de pomenire în amintirea Brătienilor şi le-a vorbit celor prezenţi despre obârşia, activitatea şi implicarea în comunitate a acestora.

  20 Mai 2016
 • Cateheză cu tinerii la Parohia Mălaia

  Cateheză cu tinerii la Parohia Mălaia

  La Parohia Mălaia, cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului Ortodox, s-a desfășurat o activitate cu tinerii de la Școala cu clasele I-VIII Mălaia. Au participat tineri din clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a.

  4 Februarie 2016