Praxis

 • Lansare de carte la Mănăstirea Arnota

  Reafirmând tradiția Bisericii de a se preocupa deopotrivă de formarea duhovnicească  a credincioșilor cât  și de grija față de trup, sâmbătă, 19 august, la Mănăstirea Arnota, cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie a avut loc lansarea Cărții de bucate „Gusturile copilăriei” a doamnei Elena Nane, apărută la Editura Praxis.

  20 August 2017
 • Noi apariții editoriale

  La Editura Praxis a Arhiepiscopiei Râmnicului a debutat o nouă publicație, Martyria. Revistă de teologie și spiritualitate ortodoxă, Colecția Studia Academica s-a îmbogățit cu două noi volume, care pun la îndemâna cititorilor studiile științifice susținute în cadrul a două simpozioane naționale organizate de către Arhiepiscopia Râmnicului, iar Colecția Vitae Sanctorum Breves cu viețile a patru sfinți cuvioși români, de curând canonizați de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

  22 Septembrie 2016
 • Martyria. Revistă de teologie și spiritualitate ortodoxă, Nr. 1/2016

  La Editura Praxis a Arhiepiscopiei Râmnicului a debutat în luna iunie o nouă publicație, Martyria. Revistă de teologie și spiritualitate ortodoxă, periodic științific eparhial, care pune la îndemâna cititorilor studii de teologie și cultură, în dorința de a păstra și promova credinţa ortodoxă nealterată și tradiţiile românești autentice, dar și de a întări conștiința de neam și unitate a românilor.

  5 Septembrie 2016
 • Praxis – noul buletin informativ al Arhiepiscopiei Râmnicului

  Praxis, noul buletin informativ al Arhiepiscopiei Râmnicului, este o revistă bimestrială tipărită cu binecuvântarea și la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie.

  31 Mai 2016