Marșul pentru viață

 • Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”

  Marșul pentru viață  a fost organizat la Râmnicu-Vâlcea cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin implicarea sectoarelor Învățământ și Social din cadrul administrației eparhiale, a Protoieriei Râmnicu-Vâlcea și a Centrului de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”, a Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” și a mai multor asociații care au sprijinit acest eveniment.

  25 Martie 2023
 • MARȘUL PENTRU VIAȚĂ

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă, 26 martie, în municipiul Râmnicu-Vâlcea s-a desfășurat Marșul pentru viață 2022, „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”. Este cea de-a XII-a ediție în România a acestui eveniment și reprezintă punctul culminant al Lunii pentru viață.

  26 Martie 2022
 • Marșul pentru viață 2021 se va organiza online pe 27 martie

  Sâmbătă, 27 martie 2021, va avea loc Marșul pentru viață 2021 „Uniți pentru viață”Evenimentul se află la a XI-a ediție națională și se va organiza online.

  24 Martie 2021
 • Marșul pentru viață în municipiul Râmnicu-Vâlcea

  Clerici, părinți și bunici, însoțiți de copii și nepoți, elevi de la școlile din municipiul Râmnicu-Vâlcea și din cuprinsul județului au participat sâmbătă, 23 martie, la „Marșul pentru Viață”. Tema din acest an a fost „Unic din prima secundă”, având scopul de a promova dreptul la viață al fiecărui copil aflat în pântecele mamei.

  23 Martie 2019
 • Marșul pentru viață 2019

  Marșul pentru viață 2019 se va organiza în municipiul Râmnicu Vâlcea în data de 23 martie 2019, începând cu ora 14.00. 

  10 Martie 2019
 • "Marşul pentru Viaţă" în oraşul Călimăneşti

  Cea de a șaptea ediție a "Marșului pentru viață" a avut loc sâmbătă, în ziua praznicului Bunei Vestiri, şi în oraşul Călimăneşti, sub genericul "Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!".

  27 Martie 2017
 • Marșul pentru viață "Viața este darul lui Dumnezeu și Dumnezeu este Viața” – în Orașul Horezu

  În Orașul Horezu s-a desfășurat sâmbătă, 25 martie 2017, Marșul pentru viață "Viața este darul lui Dumnezeu și Dumnezeu este Viața”, pe următorul traseu: Biserica Adormirea Maicii Domnului a Parohiei Târg Horezu – Primăria Horezu – Biserica Parc cu hramul Intrarea în Biserică a Maicii Domnului. La manifestare au participat aproximativ 200 de persoane. 
  Marșul a fost susținut de parohiile Protopopiatului Horezu și a exprimat ataşamentul şi preţuirea faţă de valorile tradiţionale creştine ale familiei, căsătoriei, educaţiei religioase dar și un protest împotriva avortului. 

  27 Martie 2017
 • Marșul pentru viață "Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine” în Municipiul Drăgăşani

  În  municipiul Drăgășani s-a desfășurat  sâmbătă,  25 martie 2017, Marșul pentru viață  "Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine”, pe următorul traseu: strada Gib Mihăescu – strada Doctor Dumitru Bagdazar – strada Dobrogeanu Gherea - strada Tudor Vladimirescu - strada Decebal - Piaţa Pandurilor, cu plecare din parcul central Piața Pandurilor în  direcţia  Spital Municipal Drăgășani.  

  27 Martie 2017
 • 500 de tineri prezenţi în RâmnicuVâlcea la Marșul pentru viață 2017 – Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!

  Peste 500 de tineri au participat la Marșul pentru viață 2017 – Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!

  25 Martie 2017
 • Marșul pentru viață

  Marșul pentru viață 2016: Pentru viață, pentru femeie, pentru familie

  Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului a sprijinit acest eveniment social, care apără și promovează viața, familia tradițională și persoana umană, potrivit revelației dumnezeiești.

  26 Martie 2016