Eşti aici

Noi acțiuni sociale ale Arhiepiscopiei Râmnicului

16 Aprilie 2020 / Social

Cele patru protoierii ale Arhiepiscopiei Râmnicului au desfășurat, cu ajutorul parohiilor, în zilele premergătoare praznicului Învierii Domnului acțiuni de sprijinire a persoanelor vulnerabile social.

Prin derularea acestor acțiuni social-filantropice s-a dorit nu numai a oferi pachete alimentare de bază celor aflați în nevoi, ci și pentru ca preoții, păstorii de suflete, să-i întărească și să-i îndrume spiritual pentru întâmpinarea marelui praznic al Învierii Domnului.

„În această perioadă de mare încercare, Arhiepiscopia Râmnicului a venit în sprijinul persoanelor vulnerabile, prin organizarea unor acțiuni social-filantropice, la nivelul celor patru protoierii, în perioada 10-15 aprilie. Beneficiari au fost 445 de familii aflate în situație de risc din județul Vâlcea au primit pachete cu alimente de bază pentru asigurarea necesităților de hrană și produse igienico-sanitare, prin implicarea parohiilor. Suma totală cheltuită a fost în valoare de 30.941 lei”, a precizat doamna Viorica Adriana Iancu, consilier social eparhial.

Alte articole despre: