Eşti aici

Începutul vizitei Preasfințitului Părinte Innocentios, Episcop de Burundi și Rwanda, în Arhiepiscopia Râmnicului

26 Aprilie 2017 / Viața Eparhiei

Miercuri, 26 aprilie 2017, Preasfințitului Părinte Innocentios, Episcop de Burundi și Rwanda, a sosit în Arhieiscopia Râmnicului, cu prilejul sărbătoririi hramului Catedralei Arhiepiscopale.

Preasfinția Sa a fost întâmpinat de către Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, împreună cu Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, alături de care au fost prezenți părinții slujitori ai Catedralei Arhiepiscopale din Râmnicu-Vâlcea.  

După urarea de bun venit a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, cei trei ierarhi s-au închinat la sfintele moaște aflate în Catedrala Arhiepiscopală.

Preasfințitului Părinte Innocentios va fi prezent în zilele următoare la manifestările spiritual-culturale organizate în cadrul sărbătorii „Aducerea Moaștelor Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, Ocrotitorul Arhiepiscopiei Râmnicului, în Oltenia”, hramul Catedralei Arhiepiscopale. Din dorința de a cunoaște frumusețea spiritualității vâlcene, timp de șapte zile, Preasfinția Sa va  participa la un pelerinaj în marile vetre mănăstirești din cadrul Eparhiei.

Alte articole despre: