Eşti aici

Călugărul fără de arginți

Apărut în anul 2016 la Editura Praxis a Arhiepiscopiei Râmnicului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, CD-ul audio Călugărul fără de arginți cuprinde o piesă de teatru radiofonic închinată Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, realizată pe un scenariu al doamnei Ina Sterescu.

Data publicației: 
Mai 2016

Bucurându-se de interpretarea unor actori de la Teatrul Național București și din alte teatre bucureștene - Marian Râlea, Adrian Păduraru, Valentin Teodosiu, George Ivașcu, Silviu Biriș, Vlad Logigan, Dan Aștilean, Alin Ionescu, Daniela Nane, Adrian Ciobanu, Marius Chivu, Andrei Runcanu, Luminița Erga Teodosiu - proiectul spiritual-cultural își propune să cultive în sufletele ascultătorilor evlavia și admirația față de valorile creștine.

Proiectul radiofonic confirmă faptul că lucrarea misionară de propovăduire a cuvântului Evangheliei și a valorilor Ortodoxiei poate fi realizată prin diferite mijloace, iar diversitatea formelor împlinește de fapt și o necesitate de ordin pastoral în contextul în care informația se transmite din ce în ce mai mult prin canale media (radio, televiziune), ele însele tinzând să devină clasice în societatea informațională de azi.

CD-ul apare așadar și ca o invitație de a cunoaște chipul duhovnicesc al unui sfânt ierarh într-o ambianță relaxantă, însă, deopotrivă, este un mijloc pastoral și didactic eficient în activitatea misionară a oricărui catehet.

CD-ul poate fi achiziționat de la magazinele cu obiecte bisericești ale Arhiepiscopiei Râmnicului sau accesând http://www.librariasophia.ro/carti-CD-C%C4%83l%C4%83torul-f%C4%83r%C4%83...