Biserica Toţi Sfinţii

 • Activități catehetice la Biserica „Toți Sfinții” din Râmnicu-Vâlcea

  În cadrul activităților desfășurate în cadrul programului Șă știi mai multe, să fii mai bun, la Biserica Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea s-au desfășurat mai multe activități catehetice, activități la care au participat elevi de la Grădinița Toți Sfinții,  de la Liceul de Arte Victor Giuleanu și alte instituții de învățământ.

  19 Mai 2017
 • Pachete cu alimente și haine au fost împărțite la Parohia Toți Sfinții

  Marți, 11 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Parohia Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea, au fost împărțite pachete cu alimente și haine.

  12 Aprilie 2017
 • Sfințirea troiței ridicată spre cinstirea tipografilor bisericești

  Astăzi, 12 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie a sfințit troița ridicată spre cinstirea tipografilor bisericești în curtea Bisericii Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea.

  12 Decembrie 2016
 • Serbarea Grădiniței Toți Sfinții

  Joi, 23 iunie, Sala de conferințe a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul din Râmnicu-Vâlcea a găzduit Serbarea Grădiniței Toți Sfinții.

  Serbarea, un moment așteptat deopotrivă de părinți, cadre didactice și preșcolari, a oferit  momente și sentimente unice fiecărui participant, izvorâte din candoarea protagoniștilor, din neîntrecuta spontaneitate și sinceritate, din naturalețea și firescul comportamentului lor scenic.

  24 Iunie 2016
 • Biserica Toți Sfinții

  Expoziția Columna lui Traian la Biserica Toți Sfinții

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Biserica Toți Sfinții din Râmnicu-Vâlcea se reia seria expozițiilor care poartă denumirea Calea lui Traian.

  9 Mai 2016
 • Gradinița Toți Sfinții

  Parteneriatul credință şi responsabilitate

  De ziua prăznuirii celor patruzeci de mucenici, copiii de la gradinița Toți Sfinții din Râmnicu Vâlcea s-au bucurat de prezența preoților parohiei.

  14 Martie 2016