Eşti aici

Pelerinaj în Țara Sfântă, 23-29 martie 2017

2 Ianuarie / Pelerinaje externe

TRASEU: IERUSALIM, BETHLEHEM, IERIHON, RÂUL IORDAN, MAREA MOARTĂ, TIBERIAS, GALILEEA, MUNTELE TABOR, NAZARET, HAIFA

PRET: 695 EURO  / PERSOANĂ

Informatii la tel: 0722227258 / 0770598680

ZIUA 1: 23.03.17  BUCUREŞTI – TEL AVIVOra 18.30 întâlnire la Aeroportul Otopeni. Ora 21.40 decolare spre Tel Aviv cu zborul ELAL LY572. Sosire în Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 00.25. După formalitățile vamale, transfer la Bethlehem. Cazare Bethlehem, Hotel ***+.

ZIUA 2:  24.03.17  MUNTELE TABOR – HAIFA - CANA

Mic dejun. Dimineața pornim către nordul țării. La Haifa admirăm Grădinile Suspendate ale Templului Bahai și vizităm Mănăstirea „Stella Maris” unde se află peștera Sf. Ilie Tezviteanul. Urcăm apoi pe Muntele Tabor – închinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Față a Mântuitorului. Ne îndreptăm  către Satul Cana la biserica ridicată pe locul unde Iisus a făcut primul miracol al transformării apei în vin. Cina și cazare Nazareth, hotel***+

ZIUA 3:  25.03.17  NAZARET - MAREA GALILEEI: Mic dejun. În ziua BUNEIVESTIRI, vizităm Nazaret - orașul în care Maica Domnului a primit vestea nașterii Pruncului Sfânt; ne închinăm la Biserica Buna-Vestire și Biserica Sfântul Gavril ce adăpostește izvorul Maicii Domnului și asistăm la parada organizată de localnici cu ocazia marii sărbători a orașului. Pornim apoi către Marea Galileei. Poposim mai întâi la Biserica de pe Muntele Fericirilor. Apoi plecăm spre Capernaum – unde vizităm Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani și casa Sfântului Petru. Vizită la Tabgha la locul înmulțirii  pâinilor și peștilor. Opțional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corăbiilor de pe vremea Mântuitorului (preț suplimentar 10 USD /persoană) și, opțional, dejun la un restaurant din zonă unde se va servi Peștele Sfântul Petru (preț suplimentar 22 USD/persoană). Seara plecare la Bethlehem pentru cină și cazare, Hotel***+

ZIUA 4:  26.03.17  BETHLEHEM:  Mic dejun. Începem vizita în Bethlehem la Biserica Ortodoxă ridicată pe locul unde s-a născut Mântuitorul Iisus Hristos și la Biserica Catolică Sf. Ecaterina. Ne închinăm în Mănăstirea Sfântul Theodosie și Biserica Câmpul Păstorilor și apoi, opțional, ne deplasăm cu microbuzele în Deșertul Iudeei la Mănăstirea Sfântul  Sava (transportul cu microbuze 10 USD / persoană). Cină și cazare Bethlehem, Hotel ***+

ZIUA 5:  27.03.17  MUNTELE  MĂSLINILOR  – CETATEA SFÂNTĂ IERUSALIM:

Mic dejun. Începem ziua închinându-ne în Mănăstirea Ortodoxă Rusă Eleona, la Biserica Înălțării Domnului și la Paraclisul Aflării Capului Sf. Ioan Botezătorul; coborâm apoi pe Muntele Măslinilor până la Biserica Tatăl Nostru – unde Iisus i-a învățat pe apostoli să se roage, și la Biserica Dominus Flevit – unde Mântuitorul a plâns prevestind soarta omenirii și căderea Ierusalimului; vizităm Grădina Ghetsimani, Biserica Națiunilor și Biserica Ortodoxă ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului. La prânz, continuăm vizita pe Muntele Sionului la Foișorul Cinei celei de Taină, Mormântul Regelui David și Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolică. După amiază intrăm în Cetatea Ierusalimului; vizităm casa în care a locuit Fecioara Maria în Cetatea Antonia și Scăldătoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminând cu Biserica Învierii, Mormântul Sfânt, Golgota, Piatra Miruirii. Cină și cazare Bethlehem, hotel***+.

ZIUA 6:  28.03.17  VALEA HOZEVEI – IERIHON - RÂUL IORDAN – MAREA MOARTĂ

Mic dejun. Dimineața coborâre în Valea Hozeva pentru vizitarea Mănăstirii Sf. Gheorghe cu peștera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul și moaștele Sfântului Cuvios Ioan Hozevitul. Apoi vizită în Ierihon la Biserica Dudul lui Zaheu și la Așezământul Românesc. Opțional, Masa de prânz într-un restaurant local (preț 18 usd/persoană). După amiază poposim la Râul Iordan, locul Botezului Mântuitorului; apoi timp liber pentru relaxare la Marea Moartă – se pot testa și cumpăra creme cu minerale extrase din Marea Moartă.  Întoarcere la Bethlehem. Cină și cazare Bethlehem, Hotel***+

ZIUA 7:  29.04.17  EIN KAREM - IERUSALIM – TEL AVIV - BUCUREȘTI

Mic dejun. Dimineața vizităm Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezătorul, și ne închinăm în Biserica Nașterii Sfântului. Apoi revenim la Ierusalim  pentru a  ne închina din nou la Mormântul Sfânt și timp liber pentru cumpărături. După amiaza transfer la aeroport pentru zbor spre București cu cursa ELAL LY571 de la ora 18.00. Sosire la București, Aeroportul Otopeni, ora 20.50.

PRET: 695 EURO  / PERSOANĂ

HOTELURI***+, loc în cameră cu 2 sau 3 paturi

TAXELE DE AEROPORT ȘI TOATE VIZITE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET!!

SUPLIMENT CAMERĂ SINGLE: 160 USD / PERSOANĂ.

Atentie! GRUP MINIM: 40  PERSOANEDacă grupul este mai mic, prețul se recalculează sau excursia se reprogramează.

ÎN CAZUL ÎN CARE GRUPUL ESTE FORMAT DIN MINIM 35 PERS., SE PERCEPE UN SUPLIMENT DE 20 EUR/ PERS.

SERVICII INCLUSE:

 • TRANSPORT AVION BUCUREȘTI – TEL AVIV – BUCUREȘTI;
 • TAXELE DE AEROPORT ;
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDIȚIONAT CONFORM PROGRAM LA OBIECTIVELE TURISTICE;
 • 06 NOPȚI CAZARE LA HOTELURI DE 3+  STELE (1 NOAPTE ÎN NORDUL ȚĂRII LA NAZARET, 5 NOPȚI BETHLEHEM);
 • DEMI PENSIUNE ( mic dejun + cinĂ ambele BUFET), excepție prima noapte datorită sosirii târzii la hotel;
 • SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.
 • VIZITELE MENȚIONATE îN PROGRAM EXCEPȚIE CELE OPȚIONALE;
 • URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR
 • INTRĂRI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM
 • ASISTENȚĂ TURISTICĂ, ÎNSOȚITOR GRUP ROMÂN
 • PREOT ÎNSOȚITOR

NU SUNT INCLUSE ÎN PREȚ:

 • BACȘIȘURI OBLIGATORII PENTRU ȘOFERI ȘI HOTELURI: 25 EUR/PERSOANĂ SE ACHITĂ LA AGENȚIE ODATĂ CU ACHITAREA INTEGRALĂ A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EXCURSIILE MENȚIONATE CA OPȚIONALE;
 • BĂUTURILE LA CINĂ;
 • TRANSFERUL SPRE ȘI DE LA BUCUREȘTI PENTRU CEI DIN ALTĂ LOCALITATE;
 • ASIGURAREA MEDICALĂ – OBLIGATORIE și asigurare astorno ( se Încheie odată cu încheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

LA ÎNSCRIERE SE ACHITĂ UN AVANS DE 350  EURO PÂNĂ LA DATA DE 20 ianuarie 2017

DAR ÎN FUNCȚIE DE LOCURILE DISPONIBILE.

DIFERENȚA DE 445 EURO SE ACHITĂ PÂNĂ LA 26 FEBRUARIE 2017

LOCURI LIMITATE!

OBSERVAȚII: În cazul în care raportul euro/dolar suferă schimbări majore în raport cu prețul publicat sau taxele de aeroport suferă majorări importante care sunt anunțate de compania aeriană în momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile înainte de plecare),  agenția își rezervă dreptul de a adapta tariful la situația nou creată.

În funcție de anumite situații  - orar de funcționare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitării unor obiective poate fi modificată sau se pot înlocui parțial unele vizite, în funcție de măsurile de securitate impuse de autoritățile locale din Israel.

Categoria hotelurilor și a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel și corespunde standardului local.

Autoritățile Israeliene de Frontieră își rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care, din punctul lor de vedere, nu prezintă suficientă încredere, chiar dacă acesta a obținut acordul pentru obținerea vizei turistice.

Turistul pe propria lui răspundere își asumă riscul de a i se refuza intrarea în Israel și, de aceea, este obligat să informeze în prealabil agenția de turism asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara granițelor Romaniei, precum și asupra oricărei tangențe pe care a avut-o sau o are cu aceste două state. Valabilitatea pașaportului: minimum 6 luni de la IEȘIREA DIN ROMÂNIA.

DOCUMENTE NECESARE LA ÎNSCRIERE: copie după pașaport valabil minim 6 luni de la data plecării și după cartea de identitate sau buletin/ contract de prestări servicii turistice încheiat cu agenția de turism.

 

Alte articole despre: