Parohia Șerbănești-Pătești

 • Hram la Parohia Șerbănești - Pătești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul și Biroul de Cateheză, clerul și enoriașii Parohiei Șerbănești-Pătești au sărbătorit duminică, 26 iunie, hramul bisericii. 

  26 Iunie 2016
 • Expoziție de icoane

  Expoziția de icoane: Patimile și Învierea Domnului Iisus Hristos

  Cu Binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, copiii din cadrul cercului de pictură din Parohia Șerbănești-Pătești, împreună cu părintele Vasile Rogoz, au participat la Expoziția de icoane: Patimile și Învierea Domnului Iisus Hristos, organizată în preajma sărbătorilor pascale în incinta Centrului de InformareTuristică-Căciulata.

  În realizarea acestor reprezentări plastice elevii au fost coordonați de pictor restaurator Filofteia Pisăru și artistul plastic Cosmin Pisăru.

  29 Aprilie 2016
 • Parohia Șerbănești-Pătești

  Intrarea Domnului în Ierusalim, la Parohia Şerbăneşti

  Duminică, 24 aprilie 2016, de sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, copiii Parohiei Șerbănești-Pătești din Protopopiatul Călimănești, au înfrumusețat sărbătoarea aducând în Sfânta Biserică ramuri fragede de salcie.

  25 Aprilie 2016