manastirea cornet

 • Priveghere și Liturghie Arhierească la Sărbătoarea Cinstirea Sfintei Icoane a Maicii Domnului „Antifonitria” de la Mănăstirea Cornet

  Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit în seara zilei de duminică, 31 iulie, slujba Privegherii, continuată cu Sfânta Liturghie în noaptea de 1 august, la Mănăstirea Cornet, unde a fost cinstită Sfânta Icoană a Maicii Domnului „Antifonitria”.

  1 August 2022
 • Slujire arhierească la hramul Mănăstirii Cornet

  Luni, 29 august 2016, la Sărbătoarea Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, a fost sărbătorit hramul Mănăstirii Cornet. Solemnitatea sărbătorii a fost dată de săvârșirea Sfintei Liturghii de către Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

  29 August 2016
 • Mănăstirile Antim și Cornet prăznuiesc hramul Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul

  Mănăstirile Antim și Cornet din Arhiepiscopia Râmnicului îmbracă straie de sărbătoare în ziua pomenirii martiriului Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul. 

  26 August 2016
 • Defileul Oltului - Vâlcea

  Defileul Oltului

  Defileul Oltului e cel mai lung defileu din țară. Parcurge 47 km prin munți. Pe valea Oltului trecea unul dintre cele mai importante drumuri antice din Dacia.

  10 Noiembrie 2015