Conferință duhovnicească

 • Prima seară duhovnicească la Seminarul Teologic din Râmnicu-Vâlcea

  Marți, 23 martie, la Seminarul Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea a avut loc prima întâlnire duhovnicească din Postul Paștelui, invitat fiind părintele profesor dr. Vasile Dumitrescu de la Seminarul Teologic Sfântul Neagoie Basarab din Curtea de Argeș.

  23 Martie 2021
 • Preacuviosul schimonah Damaschin Grigoriatul va susține o conferință duhovnicească în Arhiepiscopia Râmnicului

  Arhiepiscopia Râmnicului organizează cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vineri, 5 aprilie 2019, în Sala Consiliului Județean Vâlcea, începând cu ora 18:00, o conferință duhovnicească susținută de către Preacuviosul schimonah Damaschin, de la Mănăstirea Grigoriu din Sfântul Munte Athos, cu tema Curajul mărturisirii Mântuitorului Hristos astăzi.

  14 Martie 2019
 • Întâlnire duhovnicească la Parohia Căzăneşti

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, luni, 3 aprilie 2017, credincioșii din Parohia Căzăneşti au participat la Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfinţite şi Taina Sfântului Maslu de către un sobor de 8 preoţi, care au răspuns invitației preotului paroh Popescu Mihai Florian. 

  5 Aprilie 2017
 • Conferință la Râmnic - Părintele Pantelimon de la Oașa

  Seară duhovnicească la Râmnic, cu părintele Pantelimon de la Oașa

  Miercuri, 20 aprilie 2016, Sala Iosif Episcopul a Centrului cultural Sfântul Calinic de la Cernica din Râmnicu-Vâlcea a găzduit un eveniment pregătitor pentru marele praznic al Intrării Domnului în Ierusalim. Conferința duhovnicească, susținută de părintele Ieromonah Pantelimon Șușnea de la Mănăstirea Oașa, s-a bucurat de un auditoriu impresionant.

  21 Aprilie 2016